DANK VOOR UW FINANCIELE STEUN!

 

Onderstaande bedrijven en organisaties steunen het Vestingval Elburg met een financiële bijdrage. Het bestuur bedankt hen hiervoor hartelijk. Door deze financiële bijdragen is het mogelijk om dit inspirerende tiendaagse kunst-, cultuur-, dicht- en muziekfestival vrij toegankelijk voor iedereen aan te bieden.


 

Hanzejaar 2023

2023 wordt het Hanzejaar georganiseerd. Een jaar waarin extra betekenis wordt gegeven aan 800 jaar Hanze gedachtengoed. Het Hanzejaar is een ode aan de Hanze; het Middeleeuwse handelsnetwerk dat rijkdom en handelsgeest naar de steden bracht en vandaag de dag nog steeds duidelijk zichtbaar en beleefbaar is.

Gisteren, vandaag en de toekomst ontmoeten elkaar in de Hanzesteden. Vanuit de rijke historie worden nieuwe oplossingen bedacht voor vandaag en morgen. En daarbij wordt ambitie en lef getoond, zoals de Hanzesteden en hun bewoners dat al meer dan 800 jaar doen.  

 

 

Gemeente Elburg
De gemeente Elburg steunt en stimuleert het Vestingval Elburg met haar financiele bijdrage. Mede hierdoor is het thema Hanze in o.a. het scholenproject cultuureducatie mogelijk gemaakt.


Meer informatie: https://www.elburg.nl


 

Prins Bernhard Cultuurfonds
Het Prins Bernhard Cultuurfonds brengt mensen, werelden en ideeën samen om cultuur en natuur te laten leven. Dankzij beurzen, fondsen, expertise, prijzen en opdrachten ontstaan nieuwe culturele initiatieven en wordt cultureel erfgoed behouden.

Dankzij bijdragen, fondsen, expertise, beurzen, prijzen en opdrachten van het Prins Bernhard Cultuurfonds ontstaan nieuwe culturele initiatieven en wordt cultureel erfgoed behouden.

Meer informatie op: https://www.cultuurfonds.nl


 

Viering BV 

Onderzoek, conservatie, restauratie en uitvoering van muurschilderingen en stuc. Viering BV werkt momenteel aan een proefrestauratie van de gewelven in de Grote Kerk in Elburg.


Meer informatie: viering@telenet.be


 

B.J. Delmotte BV

Onderzoek, conservatie, restauratie en uitvoering van muurschilderingen en stuc. B.J. Delmotte BV werkt momenteel aan een proefrestauratie van de gewelven in de Grote Kerk in Elburg.


Meer informatie: b.j.delmotte@telenet.be


 

Rotaryclub Oldebroek-Elburg

Rotary is een internationale organisatie. De leden zetten zich in om vanuit een gedeelde passie en betrokkenheid het welzijn van mensen overal in de wereld te verbeteren. In bijna alle landen ter wereld zijn Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken. Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en sluit vriendschappen voor het leven. 

Rotaryclub Oldeboek-Elburg geeft met ruim 40 leden lokaal invulling aan de maatschappelijke doelstellingen. Door acties als de herfst- en tulpenrit voor leden van de Zonnebloem, Jobrotary door oudere werkzoekenden te begeleiden en ondersteunen op weg naar nieuw werk, tulpenbollen planten bij verzorgingstehuizen en het vullen en rondbrengen van lekkere brunchpakketten bij mensen die wel een steuntje in de rug konden gebruiken. Daarnaast staat jaarlijks een thema centraal. Dit wordt invulling gegeven door o.a. sprekers of bezoeken aan organisaties. Dit jaar is het thema; 'Iedereen doet mee'.

 

Meer informatie op: https://rotary.nl/oldebroekelburg/

 

 

Lionsclub Elburg-Oldebroek

De Lionsclub Elburg-Oldebroek is opgericht in 1981 en telt 25 mannen afkomstig uit de gemeenten Elburg en Oldebroek. Het doel van de club is om middelen in te zamelen ter ondersteuning van lokale goede doelen. Daartoe worden activiteiten georganiseerd zoals een jazzconcert en een wijnproeverij.

 

Meer informatie op: https://elburgoldebroek.lions.nl

 

 

WVE Winkeliersvereniging Elburg

De ondernemers van de voormalige Hanzestad zijn verenigd in de Ondernemersvereniging Winkel Vesting Elburg (WVE). Elburg geldt als één van Nederlands meest bezienswaardige oude stadjes. In de oude kern lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan en is Elburg nog steeds dé vissersplaats aan de Zuiderzee… 

Elburg biedt een ruim winkelaanbod en horecagelegenheden met gezellige straatterrassen. Kom sfeer proeven in Vesting Elburg en geniet van alles wat Elburg u te bieden heeft. De wekelijkse koopavond is op vrijdagavond, dan zijn veel winkels in het oude centrum geopend tot 21.00 uur. Parkeervoorzieningen zijn gratis en ruim voldoende bij alle ingangen van de stad. Het stadje is lopend te verkennen gezien de stad niet heel erg groot is.

Meer informatie op: https://winkelvesting.nl

 

 

Culturele Stichting Elburg

Culturele Stichting Elburg heeft als doel het culturele leven te bevorderen en het stimuleren en organiseren van activiteiten op het terrein van de vrijetijdsbesteding in de gemeente Elburg. De activiteiten hebben onder meer plaats in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst. Deze branche heeft als hoofdcategorie in de SBI-onderverdeling die de KVK aanhoudt 'Cultuur, sport en recreatie' en is in dit geval verder onderverdeeld bij 'Kunst'.

 

Meer informatie op: https://www.facebook.com/culturelestichting.elburg/

 

 

Acquire

Wij zijn een media- en eventbedrijf uit Zwolle en geloven dat we door het verbinden van mensen bij kunnen dragen aan het realiseren van een mooie, veilige, gezonde en duurzame fysieke leefomgeving. We maken, delen, verzamelen en bewerken kennis, zodat deze kan worden gebruikt door en uitgewisseld tussen professionals. 

 

Meer informatie: https://www.acquire.nl

 

 

Camera Obscura Elburg

Camera Obscura Elburg is een winkel die voornamelijk gespecialiseerd is in meetzoekercamera's (Leica, Canon, etc) en objectieven voor deze camera's.

 

Meer informatie: https://www.cameraobscuraelburg.nl

 

Studio Lusin

Studio LUSIN is jouw creatieve partner in zichtbaarheid: branding, marketing en beeldcontent. Je hebt een merk waar je honderd procent achterstaat. Wij helpen je deze in de markt te zetten. Waar jij jezelf niet laat zien, doet je concurrent dat wel. Wij ontwerpen de groei en verbetering die jouw merk nodig heeft. Welke verandering wil jij bereiken met jouw bedrijf? Storytelling, marketing, communicatie, social media. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

 

Meer informatie: https://studiolusin.nl

 

 

Autobedrijf Wijnne

Autobedrijf Wijnne is een merkonafhankelijk BOVAG autobedrijf, gevestigd in Doornspijk en Nijmegen. Wij helpen u graag bij het zoeken naar een geschikte occasion maar ook voor een nieuwe auto kunt u bij ons terecht. Alle vestigingen zijn aangesloten bij Bosch Car Service en uitgerust met moderne werkplaatsen waar APK, onderhoud en reparatie van alle auto merken worden verricht.

 

Meer info: https://www.wijnne.nl

 

Amevo

Als u eenvoudig en snel uw tuinbouwartikelen geleverd wilt hebben bent u bij AMEVO op het juiste adres. Al sinds onze oprichting in het jaar 2000 is het ons doel geweest u op een snelle en makkelijke manier van dienst te zijn. In eerste instantie door onze overzichtelijke tuinbouwcatalogus, maar nu dus ook door middel van onze webshop. Wij bieden u een volledig pakket tuinbouwbenodigdheden dat we zoveel mogelijk op voorraad hebben in ons magazijn in Dronten. Als u op werkdagen voor 12:00 uur bij ons bestelt, heeft u de goederen mits voorradig, in Nederland de volgende dag en in België binnen maximaal 2 werkdagen in huis.

 

Meer info: https://www.amevo.nl

 

 

Anijs en Radijs

Welkom bij Anijs en Radijs, een goed bereikbare eetwinkel in de binnenstad van Elburg. In onze winkel zijn dagelijks wisselende en gezonde maaltijden (vegetarisch/vlees/vis/borrel) af te halen, maar je kunt ook bij ons terecht voor de kleine boodschap. Daarnaast verzorgen wij allerlei catering op maat. Onze maaltijden zijn makkelijk te bestellen via de site, telefonisch of kom gewoon gezellig langs in de winkel aan de Beekstraat 53 in Elburg.

 

Meer info: https://anijsenradijs.nl

 

 

Brandt Bedrijfsmakelaars

Brandt Bedrijfsmakelaars van kantoren, winkels, industriële en logistieke panden tot woningbeleggingen, bestaand of nieuwbouw; het ver(aan)-kopen en ver(aan)-huren van bedrijfspanden is een van de kernspecialismen van Brandt Bedrijfsmakelaars. Door de kennis van de regionale markt en ons brede netwerk zijn wij als geen ander op de hoogte van wat er in de markt speelt ten aanzien van transacties, het huidige en latente aanbod, de (potentiële) vraag, bedrijven die willen verplaatsen, ruimtelijke ontwikkelingen en diverse milieuaspecten.

 

Meer info: https://www.bbh.nu

 

 

Buitenplaats Natuurlijk Goed

Buitenplaats Natuurlijk Goed is een kleinschalige inspirerende vergaderlocatie.

 

Meer info: https://www.natuurlijkgoed.info/

 

de Jong & Laan

SAMEN GAAN! JOUW ORGANISATIE KLAAR VOOR DE TOEKOMST ....

Je wilt kansen grijpen en dromen waarmaken, maar je zoekt ook zekerheid en perspectief. Daarom ondersteunen we je bij de uitdagingen van nu en kijken we met jou vooruit. Zo bouwen we samen, vanuit een duurzame relatie, aan jouw toekomst! Kom kennis maken...

 

Meer info: https://www.jonglaan.nl

 

 

Jo(uw) advies

Jo(uw) Advies is gevestigd in Harderwijk. Maatwerk in financieel advies en hypotheekadvisering. Daar staat Jo(uw) Advies voor! Met ruim 33 jaar ervaring in de financiële sector bieden we hulp bij verschillende financiële vaagstukken. Als je geen standaard advies wilt maar dat er aandacht wordt besteedt aan jou als persoon en wat belangrijk is voor nu, maar ook voor later, dan ben je bij Jo(uw) Advies op het juiste adres.

 

Meer info: https://www.jouwadvies.com

 

 

Lotters edelstenen

Het pand aan de Vischpoortstraat in Elburg laat haar functie niet makkelijk benoemen. Al 34 jaar lang werkt Marcel Lötters op deze locatie aan een uitzonderlijke collectie stenen, edelstenen en sieraden die er naar vragen om bekeken te worden. Uren zult u nodig hebben om elk stuk in u op te nemen. U kunt er rondlopen met het oog van een kunstliefhebber in een museum, maar ook kunt u op schattenjacht gaan naar de perfecte uitbreiding van uw eigen collectie: een pronkstuk in de huiskamer of een sieraad om uw hals. Kom langs en laat Marcel zijn passie met u delen.

 

Meer info: https://www.lottersedelstenen.nl/

 

Mateboer Groep

Mateboer Groep is een familiebedrijf dat bestaat uit de drie werkmaatschappijen Bouw, Projectontwikkeling en Milieutechniek. De kracht van de Mateboer Groep is dat bij elk project deze drie disciplines gebundeld worden. Deze synergie wordt benut bij het meedenken bij de planvorming, een strakke uitvoering en leidt tot een eindresultaat dat kwalitatief hoogwaardig, innovatief en duurzaam is.


Meer info: https://www.mateboer.nl/

 

 

Van der Linde Makelaardij

Met raad en daad. Passend advies

Jou zo goed mogelijk helpen, dat is wat wij willen. Wat kunnen wij voor jou doen? Wil jij jouw woning verkopen, heb je een taxatie nodig of wil je advies? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag.


Meer info: https://vdlindemakelaardij.nl/

 

 

Notariskantoor Megchelsen & Haksteen

Welkom bij Notariskantoor Megchelsen & Haksteen. De Netwerknotaris in Elburg. Onze notarissen en kandidaat-notarissen staan altijd voor je klaar om de belangrijkste momenten van je leven goed te regelen. We staan je graag bij met gedegen advies en we wijzen je graag op juridische valkuilen die je zelf nooit had ontdekt.

 

Meer info: https://netwerknotarissen.nl/kantoren/notariskantoor-megchelsen-haksteen

 

 

't Olde Regthuys

Een gastvrij horecabedrijf sinds het jaar 1657 met meerdere horeca-functies met 1 doel: De gasten moeten genieten, vrij en uit zijn! De verschillende horeca-ruimtes binnen en buiten, samen met het vriendelijke personeel is uw garantie voor het geslaagde feest, de onvergetelijke bruiloft of een gezellige receptie. Viert u uw gebeurtenis liever thuis of op de zaak. Uw feest, bruiloft op receptie is bij ons in goede handen. Wij maken er samen met u een grandioos groots succes van!

 

Meer info: https://hetolderegthuys.nl/

 

 

Kraanverhuur T. Pater B.V.

Wij zijn de oplosser en ontzorger voor horizontale en verticale logistieke dienstverlening, ook in het voortraject. Wij werken alleen maar met moderne machines die aan de hoogste kwaliteits-, veiligheids- en milieunormen voldoen. 

Samen beter worden en veilig werken met plezier, passie en prestatie: daar staan wij voor! Ons gedreven en deskundige team staat 24/7 voor u klaar. Al 40 jaar lang. 

 

Meer info: https://www.tpatergroep.nl/home

 

 

Vosvinos

Vosvinos is een ware beleving voor drankliefhebbers. Al meer dan 40 jaar is Vosvinos aan de Beekstraat 4 de drankenspeciaalzaak van Elburg en omstreken. Deze zaak wordt met passie gerund door Bert Vos, register Vinoloog en liquorist van de wijnacademie. Wij verwelkomen u graag in onze zaak!

 

Meer info: https://vosvinos.nl/

 

 

Vishal Van der Heide

Hier kun je naast verse vis terecht voor diverse menu's, salades, visschotels voor de barbecue, maaltijden, tapas en natuurlijk alle verse, gebakken en gerookte vis. Het huidige assortiment bestaat naast paling uit diverse soorten gebakken, gerookte en verse vis. Haring, broodjes, maar ook tapas, hapjes, diverse vissalades voor op toast en brood en maaltijden. In de winkel zijn een 25 tal zitplaatsen en dus kan alles ter plaatse genuttigd worden; een gebakken visje of een broodje, maar ook een menuutje met vis, friet, rauwkost, sauzen en frisdrank. Havenkade 17, Elburg, 0525-681919

 

Meer info: https://www.bezoek-elburg.nl/nl/locaties/4013896950/vishal-h-van-der-heide-v-o-f

 

 

 

Sponsormogelijkheden

Stichting Vestingval Elburg treft voorbereidingen voor het negende tiendaagse kunst- en cultuurevenement. In het unieke historische stadje Elburg wordt op zo’n dertig bijzondere locaties kunst tentoongesteld en dicht- en muziekkunst ten gehore gebracht.

Tijdens Vestingval Elburg kan het publiek genieten van een keur aan kunstuitingen, maar ook het diverse winkelaanbod en horecagelegenheden verkennen. Uit ervaring van voorgaande jaren wordt het bezoekersaantal van dit festival op meer dan 5000 geschat.

Om Vestingval Elburg tot een succes te maken kunt u ons financieel of in natura steunen. Als tegenprestatie wordt uw bedrijf/organisatie vermeld in het programmaboekje, dat in een grote oplage wordt verspreid, en op deze webpagina. En wordt u genoemd in onze uitingen op sociale media.

 

 

Wij bieden de volgende drie sponsorpaketten aan:

GOUDEN Partner

- Prominente logo-plaatsing op al onze promotionele materialen

- Erkenning als hoofdspronsor in persberichten, sociale media en onze website

- Toegang tot alle evenementactiviteiten

- Mogelijkheid tot exclusieve branding en merkactivatie tijdens het Vestingval

- Ontmoeting van u en uw relaties met exposererende kunstenaars

- Uw investering bedraagt voor het Hoofdsponsorschap EUR 500,00. Het staat u of uw organisatie natuurlijk vrij om een ruimere bijdrage te geven. Daarover gaan we graag met u het gesprek aan. 

 

ZILVEREN Partner

- Logo-plaatsing op promotionele materialen

- Erkenning als belangrijke sponsor in persberichten, sociale media en onze website

- Uw investering als Zilveren partner bedraagt EUR 250,00.

 

BRONZEN Partner

- Naamvermelding op promotionele materialen en sociale media

- Erkenning als sponsor in persberichten en onze website

- Uw investering als Bronzen partner bedraagt EUR 100,00

 

Helpt u mee Elburg als kunst- en cultuurstad op de kaart te zetten? U kunt uw reactie sturen naar Peter Boersma via petrahol@live.nl of Peter van Andel via peter@extems.nl.

 

Wij bedanken u alvast voor uw steun.

 

Stichting Vestingval Elburg is een erkende culturele ANBI instelling. Dit biedt fiscale mogelijkheden voor uw bedrijfsmatige activiteiten.