DANK VOOR UW FINANCIELE STEUN!

 

Onderstaande bedrijven en organisaties steunen het Vestingval Elburg met een financiële bijdrage. Het bestuur bedankt hen hiervoor hartelijk. Door deze financiële bijdragen is het mogelijk om dit inspirerende tiendaagse kunst-, cultuur-, dicht- en muziekfestival vrij toegankelijk voor iedereen aan te bieden.


 


Hanzejaar 2023


2023 wordt het Hanzejaar georganiseerd. Een jaar waarin extra betekenis wordt gegeven aan 800 jaar Hanze gedachtengoed. Het Hanzejaar is een ode aan de Hanze; het Middeleeuwse handelsnetwerk dat rijkdom en handelsgeest naar de steden bracht en vandaag de dag nog steeds duidelijk zichtbaar en beleefbaar is.

Gisteren, vandaag en de toekomst ontmoeten elkaar in de Hanzesteden. Vanuit de rijke historie worden nieuwe oplossingen bedacht voor vandaag en morgen. En daarbij wordt ambitie en lef getoond, zoals de Hanzesteden en hun bewoners dat al meer dan 800 jaar doen.  

 

 


Gemeente Elburg
 

De gemeente Elburg steunt en stimuleert het Vestingval Elburg met haar financiele bijdrage. Mede hierdoor is het thema Hanze in o.a. het scholenproject cultuureducatie mogelijk gemaakt.


Meer informatie: https://www.elburg.nl


 


Prins Bernhard Cultuurfonds

Het Prins Bernhard Cultuurfonds brengt mensen, werelden en ideeën samen om cultuur en natuur te laten leven. Dankzij beurzen, fondsen, expertise, prijzen en opdrachten ontstaan nieuwe culturele initiatieven en wordt cultureel erfgoed behouden.

Dankzij bijdragen, fondsen, expertise, beurzen, prijzen en opdrachten van het Prins Bernhard Cultuurfonds ontstaan nieuwe culturele initiatieven en wordt cultureel erfgoed behouden.

Meer informatie op: https://www.cultuurfonds.nl/


 

Rotaryclub Oldebroek-Elburg

 

Rotary is een internationale organisatie. De leden zetten zich in om vanuit een gedeelde passie en betrokkenheid het welzijn van mensen overal in de wereld te verbeteren. In bijna alle landen ter wereld zijn Rotaryclubs. Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken. Lid zijn van Rotary verrijkt je leven: je helpt actief mee om het verschil te maken en sluit vriendschappen voor het leven. 

Rotaryclub Oldeboek-Elburg geeft met ruim 40 leden lokaal invulling aan de maatschappelijke doelstellingen. Door acties als de herfst- en tulpenrit voor leden van de Zonnebloem, Jobrotary door oudere werkzoekenden te begeleiden en ondersteunen op weg naar nieuw werk, tulpenbollen planten bij verzorgingstehuizen en het vullen en rondbrengen van lekkere brunchpakketten bij mensen die wel een steuntje in de rug konden gebruiken. Daarnaast staat jaarlijks een thema centraal. Dit wordt invulling gegeven door o.a. sprekers of bezoeken aan organisaties. Dit jaar is het thema; 'Iedereen doet mee'.

 

Meer informatie op: www.rotary.nl/oldebroekelburg/

 

 

 

Lionsclub Elburg-Oldebroek

 

De Lionsclub Elburg-Oldebroek is opgericht in 1981 en telt 25 mannen afkomstig uit de gemeenten Elburg en Oldebroek. Het doel van de club is om middelen in te zamelen ter ondersteuning van lokale goede doelen. Daartoe worden activiteiten georganiseerd zoals een jazzconcert en een wijnproeverij.

 

Meer informatie op: elburgoldebroek.lions.nl

 

 

 

WVE Winkeliersvereniging Elburg

 

De ondernemers van de voormalige Hanzestad zijn verenigd in de Ondernemersvereniging Winkel Vesting Elburg (WVE). Elburg geldt als één van Nederlands meest bezienswaardige oude stadjes. In de oude kern lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan en is Elburg nog steeds dé vissersplaats aan de Zuiderzee… 

Elburg biedt een ruim winkelaanbod en horecagelegenheden met gezellige straatterrassen. Kom sfeer proeven in Vesting Elburg en geniet van alles wat Elburg u te bieden heeft. De wekelijkse koopavond is op vrijdagavond, dan zijn veel winkels in het oude centrum geopend tot 21.00 uur. Parkeervoorzieningen zijn gratis en ruim voldoende bij alle ingangen van de stad. Het stadje is lopend te verkennen gezien de stad niet heel erg groot is.

Meer informatie op: http://winkelvesting.nl/

 

 

 

Culturele Stichting Elburg

 

Culturele Stichting Elburg heeft als doel het culturele leven te bevorderen en het stimuleren en organiseren van activiteiten op het terrein van de vrijetijdsbesteding in de gemeente Elburg. De activiteiten hebben onder meer plaats in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst. Deze branche heeft als hoofdcategorie in de SBI-onderverdeling die de KVK aanhoudt 'Cultuur, sport en recreatie' en is in dit geval verder onderverdeeld bij 'Kunst'.

 

Meer informatie op: https://www.facebook.com/culturelestichting.elburg/

 

 

 

Acquire

 

Wij zijn een media- en eventbedrijf uit Zwolle en geloven dat we door het verbinden van mensen bij kunnen dragen aan het realiseren van een mooie, veilige, gezonde en duurzame fysieke leefomgeving. We maken, delen, verzamelen en bewerken kennis, zodat deze kan worden gebruikt door en uitgewisseld tussen professionals. 

 

Meer informatie: https://www.acquire.nl

 

 

 

Camera Obscura Elburg

 

Camera Obscura Elburg is een winkel die voornamelijk gespecialiseerd is in meetzoekercamera's (Leica, Canon, etc) en objectieven voor deze camera's.

 

Meer informatie: https://www.cameraobscuraelburg.nl

 

 

 

Studio LUSIN

 

Studio LUSIN is jouw creatieve partner in zichtbaarheid: branding, marketing en beeldcontent. Je hebt een merk waar je honderd procent achterstaat. Wij helpen je deze in de markt te zetten. Waar jij jezelf niet laat zien, doet je concurrent dat wel. Wij ontwerpen de groei en verbetering die jouw merk nodig heeft. Welke verandering wil jij bereiken met jouw bedrijf? Storytelling, marketing, communicatie, social media. Waarmee kunnen we jou van dienst zijn?

 

Meer informatie: https://studiolusin.nl/

 

 

 

Autobedrijf Wijnne

 

Autobedrijf Wijnne is een merkonafhankelijk BOVAG autobedrijf, gevestigd in Doornspijk en Nijmegen. Wij helpen u graag bij het zoeken naar een geschikte occasion maar ook voor een nieuwe auto kunt u bij ons terecht. Alle vestigingen zijn aangesloten bij Bosch Car Service en uitgerust met moderne werkplaatsen waar APK, onderhoud en reparatie van alle auto merken worden verricht.

 

Meer info: https://www.wijnne.nl

 

 

Amevo

 

Als u eenvoudig en snel uw tuinbouwartikelen geleverd wilt hebben bent u bij AMEVO op het juiste adres. Al sinds onze oprichting in het jaar 2000 is het ons doel geweest u op een snelle en makkelijke manier van dienst te zijn. In eerste instantie door onze overzichtelijke tuinbouwcatalogus, maar nu dus ook door middel van onze webshop. Wij bieden u een volledig pakket tuinbouwbenodigdheden dat we zoveel mogelijk op voorraad hebben in ons magazijn in Dronten. Als u op werkdagen voor 12:00 uur bij ons bestelt, heeft u de goederen mits voorradig, in Nederland de volgende dag en in België binnen maximaal 2 werkdagen in huis.

 

Meer info: https://www.amevo.nl

 

 

 

Anijs en Radijs

 

Welkom bij Anijs en Radijs, een goed bereikbare eetwinkel in de binnenstad van Elburg. In onze winkel zijn dagelijks wisselende en gezonde maaltijden (vegetarisch/vlees/vis/borrel) af te halen, maar je kunt ook bij ons terecht voor de kleine boodschap. Daarnaast verzorgen wij allerlei catering op maat. Onze maaltijden zijn makkelijk te bestellen via de site, telefonisch of kom gewoon gezellig langs in de winkel aan de Beekstraat 53 in Elburg.

 

Meer info: https://www.anijsenradijs.nl

 

 

 

Brandt Bedrijfsmakelaars

 

Brandt Bedrijfsmakelaars Van kantoren, winkels, industriële en logistieke panden tot woningbeleggingen, bestaand of nieuwbouw; het ver(aan)-kopen en ver(aan)-huren van bedrijfspanden is een van de kernspecialismen van Brandt Bedrijfsmakelaars. Door de kennis van de regionale markt en ons brede netwerk zijn wij als geen ander op de hoogte van wat er in de markt speelt ten aanzien van transacties, het huidige en latente aanbod, de (potentiële) vraag, bedrijven die willen verplaatsen, ruimtelijke ontwikkelingen en diverse milieuaspecten.

 

Meer info: https://www.bbh.nu

 

 


Sponsorvoorwaarden

Stichting Vestingval Elburg treft voorbereidingen voor het negende  tiendaags kunst- en cultuurevenement. In het uniek historische stadje Elburg wordt op zo’n dertig bijzondere locaties kunst tentoongesteld en dicht- en muziekkunst ten gehore gebracht.

Tijdens Vestingval Elburg kan het publiek genieten van een keur aan kunstuitingen, maar ook het diverse winkelaanbod en horecagelegenheden verkennen. Uit ervaring van voorgaande jaren wordt het bezoekersaantal van dit festival op meer dan 5000 geschat.

Om Vestingval Elburg tot een succes te maken kunt u ons financieel of in natura te steunen. Als tegenprestatie wordt uw bedrijf/organisatie vermeld in de folder, dat in een grote oplage wordt verspreid, en op deze webpagina.

 

 

Er zijn drie sponsormogelijkheden:

SPONSORBEDRAG 50 euro

Naam/logo van uw bedrijf op de website van Vestingval Elburg.

 

SPONSORBEDRAG 100 euro

Naam van uw bedrijf, het logo, de link naar uw eigen website en een korte beschrijving van uw bedrijf op de website van Vestingval Elburg.

 

SPONSORBEDRAG 150 euro

Naam van uw bedrijf, het logo, de link naar uw eigen website en een korte beschrijving van uw bedrijf op de website van Vestingval Elburg. Tevens wordt uw bedrijfsnaam/logo vermeld in de folder van Vestingval.

 

Helpt u mee Elburg als kunst- en cultuurstad op de kaart te zetten? U kunt uw reactie sturen naar ursulagroen@gmail.com.

Wij bedanken u alvast voor uw steun.

 

Stichting Vestingval Elburg is een erkende ANBI instelling.